fyrtioåtta

Fy vad jag hatar SJ!
Jag beställde mitt SJ Prio-kort för två veckor sen och det har inte kommit än. Jag ska ju åka bort efter nyår, va duktiga dom är alltså. Så försöker man ringa kundservice så fattar man typ ingenting, hur krångligt som helst. Jag hatar kundservice:ar, dom är helt värdelösa. Varför kan man inte få prata med en riktig människa på en gång istället för att man ska hålla på knappa in massa nummer. Blir SÅÅÅÅ irriterad.. Alltid ska de va nå fel!

Hoppas dom svarar på mitt mail snart. Usch va irriterande de här är..

fyrtiosju

Blir inte så mycket skrivande här, jag glömmer bort det hela tiden.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva, hejdå


http://www.youtube.com/watch?v=TNZ9Uqw4ohE

fyrtiosex

Vilken underbar jul!
Kom precis hem från Eva där vi har ätit, spelat geni och umgåtts. Var riktigt trevligt faktiskt!
Imorgon ska jag iväg till Gävle och jobba igen, ska försöka hinna med att köpa lite julklappar också om det inte är för mycket folk.


Bjuder på lite bilder från gårdagen;



Nu ska jag gå ner och dricka lite glögg, see yaaa!


fyrtiofem

Julafton imorgon, mysigt!
Har jobbat idag från 3 till ungefär 6. Tog tåget tjugo över 7 och nu är jag äntligen hemma. Är ledig två dagar nu sen på Fredag är de bara att sätta sig på bussen och tåget och åka tillbaka för att jobba igen.  

Tänkte bjuda på ett kort från avslutningen

  
...


fyrtiofyra

De mest fruktansvärda sakerna händer när man minst anar det.
Två dagar innan julafton. Helt overkligt..

Lev varje dag som om det vore din sista


fyrtiotre

HEMMA!
Äntliiiiigen är jag hemma i Edsbyn och Emilia är här också. MYS! 
Men imorgon bär de av till Gävle igen. Tamran frågade om jag ville jobba lite i veckan och jag sa ja. Hard work, work! Tänker dock pendla från Edsbyn varje dag för jag orkar inte deppa ner mej i min lägenhet, jag har längtat hem hela veckan så nu tänker jag stanna i Edsbyn. SÅDESÅ!

ZzZ..


fyrtiotvå

God Kväll!



Här sitter jag som sagt, lite halvt brännskadad och tittar på tv, kollade nyss på Beck. Jag solade idag och som ni ser så liknar jag inget annan än en kräfta och de svider som bara den, de är mys. Va ju tvungen att lägga ut ett kort, haha!
Denna helg har verkligen varit jobbig, har sån sjuk hemlängtan. Imorgon får jag äntligen åka hem, halv 8 bär det av. Ska försöka packa ihop mina saker nu så att jag slipper göra de imorgon efter att jag har slutat, då kanske jag hinner med nått SJ-tåg som går tidigare. 12-5 är det som gäller imorgon i alla fall. Har faktiskt gått jättebra att jobba i helgen, fast visst blir man lite trött. Ska bli riktigt skönt att komma hem..

HEM HEM HEM, nu tack!
blurr

fyrtioett

Efter denna händelserika kväll hamnade jag tillslut framför tvn, under mitt varma täcke, med en feeet godispåse, myyyyyyys!

fyrtio

Tomatblondinsoppi? Snäll kille..

Äntligen jullov!
Imorse klockan 9 bar det av till skolan, där bjöd danne oss på choklad. Pedersen va glupsk och åt  upp nästan hela lådan, haha! Vid halv 10 började vi gå med våra facklor mot staffanskyrkan. Sen var de dags för avslutning, va lite mysigt faktiskt. Efter avslutningen gick jag och Sophie och kikade på Polhems avslutning. Den va väl rolig.

Första dagen på coffeeshop idag, ska jobba från 3-7. Sen tror jag nog att jag tar tåget hem, om jag inte behöver jobba imorgon då. Jag längtar verkligen hem nu! Imorgon kommer ju Emilia hem, sååååå bra! Fast jag hinner inte träffa henne imorgon eftersom jag måste åka tillbaka till Gävle för jag ska jobba på Söndag. Så är läget.
 
God Natt!

trettionio by Totti

The one and only - Totti!



Gomorron Världen!


Henrik Totti är mitt namn och jag går i samma klass som Tomatblondinsoppi Lindberg.


Idag så har Totti varit i skolan där vi hade idrott, började med boxning där Jennie och Åsa fick vara mina måltavlor och jag lovar att man slår hårdare när man leker att det är Jennie och Åsa man slår på. Det som inte var så alltför smidigt var att damp-Danne hörde hur jag slog på tjockis Jennie, det slutade med en utskällning plus en ig-varning men det var det värt för jag mådde så bra.


Dagens lunch: Qp meny med plus meny.


Jaja :P

På kvällning så var det dags för Totti att kliva ut i rampljuset på Jernvallen och det blev en 30min lekstuga kan man säga:P Det äldre laget vann med 8-0! Jag vill även tacka min underbara hejaklack som hejade på hela matchen och skrek som små flickor i en halv timme.

Dagens höjdpunkt var när Ovie tacklade framtunga (stor magen) Johannes över sargen:D


Det var allt ifrån Totti idag!

Pusshej


trettioåtta

Igår efter skolan åkte jag ner på stan och träffade Susanne som va här med några av sina klasskompisar. Vi gick på bio, the day the earth stood still, inte så jättebra kanske men det va trevligt ändå. Susanne sov över här hos mig och sen åkte hon vid halv 8 imorse. Riktigt trevligt sällskap måste jag säga.
Just nu sitter jag och tittar på Vakna med The Voice och väntar på att tiden ska gå. Börjar klockan 9, har idrott. Efter det ska jag nog dra och sola lite.

Bye


trettiosju

..nej, det är ingen vanlig dag för det är Pedersens födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Har varit en riktigt skön dag idag faktiskt! På skolan hade vi först Info & Layout, eftersom det var sista lektionen på hela kursen så bjöd Eva oss på pepparkakor och julmust. Haha Eva är så rolig, lektionen började med att hon berättade lite skvaller för oss sen fick vi kolla på Sunes Sommar! 
Efter det hade vi svenska, gjorde klart 2 av 3 arbeten så det va riktigt skönt!
Efter skolan gick jag på stan med Bella, Henrik och Matte. Försökte hitta lite julklappar men jag hittade inga, de är så svåååårt! Jag och Bella åt på Mangal också, riktigt god mat måste jag säga. Lätt mtt nya favoritställe!

Nu ska jag kila, hej


trettiosex

Skol-update!
Roger står och ritar snoppar på tavlan, vad har vi för en mattelärare egentligen?

xoxo, bellagirl!

trettiofem

Skol-update!

Vi håller på med vårat engelska speech om Apu-platsen nu. Christer pratar om McDonalds, very good speech! Nu kommer halva klassen in och avbryter, mongos.

Lunch nu snart, jag är hungrig.

Måste bara säga att konserten igår va underbar, jag hade gåshud under hela.

(Har fått en förlåtpresent av Matte och Henrik nu för att dom skrattade när mitt moderkort gick. En jättefin saga, tack!)

trettiofyra

Idag är jag riktigt seeeg..
Mamma ringde och väckte mej vid halv 10 imorse, skulle iväg vid halv 11 till Filippas dagis och kolla på deras luciafirande. Dom va sååå söta, utklädda till tomtar, lucior och stjärngossar. Jag älskar att höra när barn sjunger, typ 27 olika stämmor och när endel tar i så dom nästan spricker. De är så roligt att lyssna på!
Om en timma ska jag och mamma gå på julkonsert på Pingstkyrkan, ska bli riktigt mysigt. Jag är alltså kvar i Edsbyn, och det betyder att jag måste gå upp 5 imorgonbitti och åka tillbaka till Gävle. Inte roligt men vad gör man inte för att få lite julstämning?

Nu ska jag äta lite mat, försöka få klar min dumma bokrecension och lyssna på julradion!
Merry Christmas!

trettiotre

Är hemma i Edsbyn nu, så skönt! Här är dom bortskämda och har hur mycket snö som helst!
Idag var det meningen att jag skulle vara duktig och göra klart min bokrecension men jag fastnade framför tvn när jag vaknade. Det var ju The Hills-maraton från 11-16, bäst! Nu har jag ingen ork att göra den så de får bli imorgon. Jag är expert på att skjuta upp saker, inte så bra..
Bara en vecka kvar nu tills vi får lov, tror aldrig det har kännts såhär behövligt. Jag är trött på allt och alla!

Nu ska jag och mamma göra knäck, bye!


trettiotvå

Underbar dag, slaskigt och snöigt..
Har lunch nu så jag passade på att åka hem en sväng. Längtar till Edsbyn som en tok nu, men dagen har gått fort så snart sitter jag väl på tåget på väg hem!
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på idolfinalen. Jag, Bella och Pedersen var ju och kollade när Alice uppträdde på Rådhustorget i Måndags så jag kommer sitta klistrad framför tvn, man vet ju aldrig om vi blev med där på ett hörn. Haha närå!

Nu ska jag ta bussen tillbaka in till stan, fy vad lat jag är!


trettioett

Jaa, jag satt som vanligt i min lägenhet och lyssnade på julradion och skickade en massa hälsningar till Matte och Henrik. Kände mej lite lagom uttråkad så vips, ringer det på min mobiltelefon och vem tror ni det va? Jo killen från julradion, SÅ pinsamt och fy vad jag skämde ut mej. Sånt är livet. Nästa gång ska jag skicka in Mattes nummer, dumma bulle! Haha.


http://www.julradio.se/

trettio

Nu är jag på bra humör igen!
Skön skoldag idag. Hade idrott först, körde styrka i gymnasikernas hus. Sen hade vi organisation & ledarskap, gick dit och gjorde en utvärdering sen va skoldagen slut. Tror faktiskt att det var den sista lektionen vilket betyder att den kursen är klar, fy va skönt! Stannade kvar på skolan och gjorde lite rester, duktigt soppii! Sen runt klockan 2 åkte jag hem, gick ner och kikade om det fanns nån ledig tvättid och visst fanns det de. Så nu springer jag fram och tillbaka till tvättstugan.
Ikväll blir det mer plugg och sen hade jag tänkt att hinna med att titta på gossip. Nu ropar tvättstugan, tjing!


tjugonio

Jag hatar allt som har med datorer att göra! Jag har sån grym otur alltså..
I torsdags förra veckan brann mitt moderkort upp, yes! Lämnade in datorn i måndags och fick tillbaka den igår, ni kan inte förstå hur glad jag blev. När jag hade haft min dator i ca en minut tog mitt batteriet slut. Så jag stoppade i laddaren och POFF, där gick moderkortet igen. Så sjukt irriterande!!!!!!!!!!!
Henrik lovade iaf mig en lånedator igår så jag gick upp och hämtade den idag, och oj vilken trevlig överraskning jag fick när jag öppnade locket. Jag fick den äckligaste datorn han kunde hitta tror jag, helt seriöst! Jag höll på att spy när jag öppnade den, den är helt rutten och grisig. Lovar att de är nån äcklig IT-kille som har haft den innan mej. Jag har iaf sprutat ner den med vatten och torkat av den nu så den blev lite finare, skulle helst vilja ha plasthandskar på mig men aja..
Det är nån som hatar mig nu, allt går bara emot mig. OCH eftersom jag inte har haft någon dator på en vecka har jag sjuuuuuukt mycket rester, så jag får ju plugga arslet av mig i helgen. Jag är SÅ irriterad nu!

tjugoåtta

Vill ännu en gång göra lite reklam för julradion (http://www.julradio.se/). Jag älskar de, så mysigt! Imorgon väntar en heldag på Coffeeshop. Jippi! Sen ska jag hem till Edsbyn, jag längtar..

Provet idag var faktist lättare än vad jag trodde, så högre än G fixade jag nog. Det känns bra!

OJOJOJ, min hälsning kom precis på julradion nu. Yeah, blir alltid lika glad när dom tar med mina fina hälsningar!

tjugosju

Skol-update, http://www.julradio.se/

Sitter på skolan och lyssnar på julradion med Bella, Matte, Christer och Anton.
Dom har precis läst upp mitt hälsning, haha! Blev jätteglad!

Nu ska jag försöka va duktig och plugga lite till provet.
Känner på mig att de kommer gå åt skogen men skit samma!

tjugosex

Skolan tar död på mig, sakta men säkert.. Frågade Per idag om skolan seriöst har som mål att göra en deprimerad, känns verkligen som de ibland. Aja, det är bara att kämpa på och ta en sak i taget. Idag har vi i alla fall hållt på med UF hela dagen, fick faktiskt ganska mycket gjort innan våra 6 timmar va över. Jag och Bella brukar bli lite trötta och oseriösa ibland men då är det tur att vi har VD Elina som säger till oss. Blev nästan klar med vår företagspresentation, lite finslip så blir de perfekt! Efter skolan följde jag med Bella hem och gjorde knäck. Sen hade vi julmys med lussebullar, pepparkakor, knäck och hjortronglögg, GRYMT gott kan jag säga! Sen åkte jag hem och började plugga, har prov i organisation och ledarskap imorgon. Jag kan verkligen ingenting och ingenting sätter sig i huvudet just nu heller så det känns helt meningslöst.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen fortsätta med pluggandet, roligt liv!

tjugofem

Kom precis hem från en minst sagt BLÖT promenad från fjärran. Helt sjukt vad regnet pissar ner, jättestora regndroppar med.

Idag hade vi som sagt en liten UF-mässa i S:t Ansgars Huset på stan. Det var faktiskt ganska roligt, fast de kändes lite värdelöst eftersom det inte kom så mycket folk. Men vi tjänade ihop lite pengar på våra teer i alla fall, det är ju bra!
Fick sluta vid ett ungefär och då gick vi direkt till banken och bankade pengarna. Sen gick jag och Bella hem till henne och drack lite glögg och efter det åkte vi till fjärran för att simma, bubbla och basta, riktigt skönt! Mindre skönt är det att komma hem helt genomblöt och kall. Det hänger blöta kläder i hela lägenheten nu..

Nu ska jag ta och laga mig lite varm soppa och sen plugga, see yaaa!

tjugofyra



Sova snart. Klockan är ställd på 07.15 för jag ska kolla på julkalendern.
Tänkte att jag skulle ge den en chans ändå, man måste ju kolla vad det är liksom.

God natt!

RSS 2.0