femtioåtta

Mys-helgen med mina favoriter har satt sina spår.. Jag är verkligen hur trött som helst!

Veckan började som vanligt med APU på coffeeshop. Lunchade med Sophie på Georges, riktigt trevligt måste jag säga. Sophie kom hem till mig senare på kvällen med, kikade lite på full frys och hade det mysigt. Det var gårdagen de, idag var det dags för första skoldagen på vecka 5. Matte och Idrott stod på schemat. Matten gick piss, kunde inte koncentrera mig alls och fick därför nästan ingenting gjort. Bra eftersom vi ska ha prov nästa vecka.. RESURS säger jag bara. Sen hade vi Idrott och då skrev vi en utvärdering på våra träningsprogram.. Kulkul.

Åh jag längtar så grymt mycket till sommaren 2009! Pratade med Susanne om att tågluffa idag, skulle va GRYMT kul alltså! Är sjukt taggad på de!

Nä, nu ska jag sova lite. Har några timmars sömn att hämta igen sen helgen.


femtiosju

Skol-update from GBs lektion!


Hej eller tja
26Januari2009 åker jag till dominikanska republiken! Jag vill hälsa till alla tjejer som kommer därifrån. Kontakta gärna mig: Mitt nummer är 073-8071653 eller Adda [email protected]!
PUSS, GNUSS och STÖK! /HENRIK PEDERSEN

Vill lägga in en video på min och Soppiis gemensamma idol, James Morrison:


femtiosex

Skol-update

Sitter på skolan nu, slutade egentligen vid kvart i 12 men jag är kvar och gör lite rester. Skulle egentligen gå på matteresurs men de får bli nästa vecka. Idag har jag haft Expo A, min favoritlektion med favorit-Eva! Jag och Bella har börjat göra om i ett grupprum så idag målade vi en grå fondvägg. Stog därinne och målade iklädda uppklippta sodhexo-soppåsar, vi va sjuuukt snygga! Haha! Tror i alla fall att det kommer bli jättefint där inne.
Sitter på Desktop-lektionen nu och gör lite rester som sagt. Riktigt skönt och jag har alldeles bra arbetsro, har varit riktigt effektiv och gjort massa saker som jag har halkat efter i.


MUF, haha

femtiofem

Tänkte försöka dra ihop ett inlägg nu, inte för att jag kanske har så många läsare kvar men..
Vad har soppii gjort idag då? Joo, dagen började som vanligt med skola. Svenska och UF stog på schemat. Skoldagen gick ganska fort ändå, skönt! Känns i alla fall som att vi har kommit igång med vårat företag igen, det var lite skakigt där ett tag men nu är vi på fötter igen, yeah! Helt värdelöst med UF egentligen, men jaja det är ju obligatoriskt för oss så vad ska man göra åt saken..

Efter skolan gick jag på stan en sväng och köpte Hello Kitty-trosor till Filippa, huuur gulliga som helst! Efter det åkte jag hem och tog tag i mitt berg av disk och städade lite. Har även spelat lite tv-spel idag, måste bara säga att Donkey Kong är typ bäst, asroligt spel! Men jag har fastnat på en bana, bossen på den sjätte världen, så om det sitter något Donkey Kong-proffs där ute som vet hur man gör så kan ni lämna en kommentar så hör jag av mig om när ni kan komma och hjälpa mig.


Tänkte avsluta detta fina inlägg med att lägga in en sommarbild eftersom jag längtar så sjuukt mycket till sommaren nu. Jag är riktigt trött på det här slaskvädret, det är så äckligt.

Ser ni vilken mysig bild eller, jag och mina fina flickor!


Nu ska jag sova, hej

femtiofyra

Längesen sist, om man säger..
Jag orkar helt enkelt inte skriva nånting!

Slänger in en låt istället:
 

I LOVE this guy!

femtiotre

Idag följde jag och Emilia med pappa in till Växjö. Va först på sjukhuset med pappa och sen åkte vi och kollade på mobiler. Hittade ingen som jag kände att jag ville ha. Jag är ganska kräsen när det gäller mobiltelefoner, det måste kännas rätt liksom. Tittade på xperian men den va så krånglig och seg så den vill jag då inte ha. Aja, får se hur det blir. Lär ju hitta nån tillslut!
Imorgon börjar alla i skolan, men inte jag för jag har tagit ledigt torsdag och fredag, HA HA!! Det känns riktigt skönt faktiskt! Tror jag ska åka in till Växjö imorgon igen och shoppa lite. Har beställt biljett hem nu också så på lördag 08.50 bär det av mot de norrländska skogarna igen.

love

femtiotvå

Igår åkte vi ner till Småland. Åkte vid 8 hemifrån och kom fram till jönköping runt halv 5 eller nått sånt. Riktigt skönt att komma ner nu, sist jag var här va i sommras. Det var inte så kallt här heller, ligger på runt 5 minusgrader så här kan man sticka ut näsan genom dörren utan att förfrysa den. 
Som sagt fick jag och Emilia skjuts ner till Siwert och Monica igår, så när vi kom fram åt vi lite mat och sen åkte vi till a6 för att handla lite sena julklappar. Ja, vi hann vara på a6 i ca 20 minuter eftersom dom stängde tidigare, de kunde ju inte vi veta. Sov över hos paret Lindberg iaf och idag åkte vi vidare mot pappa. Så nu är jag äntligen hos min kära fader och stannar troligen till på Lördag, de är mys! Lillebror har blivit riktigt stor också, han är så söt så!

Nu ska vi gå ner och fika. Bye


femtioett

Här kommer lite kort från nyår:

          


femtio

Tänkte börja med att skriva lite om igårkväll. Var på ungdomssamling i Bollnäs. Hade det verkligen jättemysigt och trevligt. Åt kladdkaka, kollade på Narnia 2 och pratade lite. Man börjar verkligen inse vilken tur man har som har så många underbara människor till kompisar. Vi har kommit varandra så otroligt nära och vi har aldrig tråkigt tillsammans. Vi har det alltid så lättsamt och det är verkligen behövligt ibland, att bara kunna släppa alla tankar och funderingar och bara vara.
Under kvällen kom som vanligt min otur fram och jag tappade mobilen i toaletten. Plopp sa det bara och den drunknade. Så RIP Sony Ericsson S700i och WELCOME Nokia 3310. Jag blir så ledsen, har jämt sån otur.. OCH smart som jag är så sparade jag inte mina kontakter på kortet så nu är alla borta. Det gjorde min dag ännu bättre!

PLUS att jag har liiite panik eftersom jag ska till pappa på Måndag och jag har inte köpt julklappar till Pappa och Kristina.. Bra jobbat Soppii, bra jobbat..

Less!

fyrtionio

Nyår var riktigt roligt, får se om det kommer upp nå bilder här sen.

Idag var jag, Carro, Bella och Emilia och åkte pulka och stjärtlapp vid St Olovs-backen. Va verkligen längesen jag åkte pulka, de va riktigt roligt måste jag säga. Har lite ont i svanskotan nu bara men de är sånt man får ta. Efter pulka-åkningen åkte vi hem till oss där vi drack te och åt mackor. Sen gick vi ut till stugan och myste med lite chips och pratade lite.

En riktigt mysdag "ommensäaaj"!


RSS 2.0