etthundraelva

HALLUU!
B-E-AUTIFUL DAY!

Jag är glad idag!
Ska ha Administration med Eva nu.

Jag, Elina, Mårten, Sophie och Christer åt på max idag, mys de! Träffade en halt fiskmås, sååå synd om den. Har nog aldrig tyckt synd om en fiskmås förut men den här kraken var det riktigt synd om. Matade den med strips för att han skulle bli glad!

Schteeekväder idag!! Kul att man sitta på tåg och buss i typ 2 timmar då.. Aja. Jag är glad ändå, är ledig heeela helgen!
 


Jag, Henke och Sara hade det lite mysigt i onsdagskväll med jordgubbar och mjölk!

etthundratio

Gles uppdatering här.

I Lördags åkte jag och mamma ner till Uppsala för att gå på Frida och Teos bröllop! Var så otroligt vackert! Emilia sjöng två sånger, den ena tillsammans med en annan tjej och en själv. Så fint, man blir så stolt, ha ha! Sov över där till Söndagen sen bar det av hemåt igen. Dum som jag är så lämnade jag mitt busskort och mina nycklar till lägenheten hemma i Edsbyn så istället för att åka från Uppsala direkt till Gävle så fick jag ta en onödig tripp till Edsbyn för att sen åka tillbaka till Gävle. Liiiiite irriterande, om man ändå kunde tänka lite längre..

Måndagen bestod av skola och plugg. Jag och Henrik var ute och gick i en och en halv timma med. Gick runt och tittade på hus, var riktigt roande faktiskt!

Tisdagen åkte jag, Christer, Bella, Matte och Henke ner mot huvudstaden för att titta på uf-mässan. Christer gjorde det riktigt bra när han körde i storstan måste jag säga. Var en trevlig liten tripp!

Idag följer Henrik med mig till Edsbyn efter skolan, kuuul!



BYE!

etthundranio

Längesen jag skrev.

För er som undrar vad Sofia har gjort idag kan jag ju berätta lite kort:
Dagen började med Nationella i Matte B. Gick  väl sådär. Lunchen bestod av fiskburgare, smakade faktiskt helt okej för en gångs skull. Sen var det Expo A som gällde, jag och Bella målade klart ett grupprum. Otroligt givande lektion de där, man lär sig otroligt mycket! Eftersom Eva helt plötsligt var försvunnen så passade jag och Bella på att smita därifrån. Vi gick till Nordsjö Idé & Design och tittade på tapeter och sen till Plantagen för att titta på någon hylla som inte fanns. Tog sedan bussen hem och började storstäda. Plockade kläder, diskade, dammsög, torkade golven diskade och ja, allt sånt där tråkigt. Men nu är riktigt rent i lägenhet 27 på Södra slottsgatan 20 B, det kan jag lova!
Efter storstädningen började jag med pluggandet. Har gjort klart 1 av 1000 arbeten så det känns otroligt bra..

Ikväll blir det mys till Eurovision semi-finalen sen ramlar nog Henke in här någon gång efter hans träning, blir nog runt 10.

Nu ska jag ta tag i nästa arbete. Undra vad jag ska välja? Jämföra olika webbutikslösningar, skriva på min arbetsplatsanalys eller kanske läsa igenom Administration-häftet??? Blir nog det första alternativet!

Jalla, BYYYYEEEE

etthundraåtta

God Kväll!

Sitter på tåget mot Söderhamn just nu. Har jobbat från 11-17 idag. Ingen bra dag för mig idag, har varit så otroligt klumpig och borta hela dagen. Bränt mig, skurit mig och virrat på. Usch!
Nu vill jag bara hem, så sitter man på det här sketna tåget.. Sen så måste jag vänta i Söderhamn i ungefär en timma på bussen mot Edsbyn. Lååång resa för mig ikväll. Pratade med mamma innan när jag satt på stationen och hon skulle göra enchilladas ikväll, MUMS. Jag längtar hem..







Nu ska jag stänga av datorn, höres!
Byebye!

etthundrasju

Ne men seriöst, nu kommer lite riktiga bilder från sista April, ENJOOOY!




etthundrasex

Skol-update

Orkar inte skriva..

Slänger upp en bild på två grabbar som jag ska spendera min kväll med:

(Nate och Chuck, bilden är tagen med min mobil den sista april)

RSS 2.0