sjuttiofyra

Säger bara de..
Var riktigt längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll. Vet finns verkligen inget roligare än när Simon, John, Eric och Jona drar igång med sin dåliga humor. Dom är för härliga dom där grabbarna! Jag och Johanna skrattade så vi inte kunde andas och tårarna bara sprutade. Vi två skrattar åt precis samma saker, vi kan sitta och skratta i säkert 10 minuter åt ingenting och ibland räcker det bara med att vi kollar på varandra så börjar vi skratta. Så skön tjej!


Nu är de snart slut på lovet. Jag har verkligen inte gjort någonting känns det som. Har varit ganska skönt ändå, att bara ta det lugnt, fast man får ju lite dåligt samvete när man tänker på att man nästan bara har suttit inne hela lovet. Jag skyller på lägenheten, det är den som isolerar mig, ha ha. Nej men det känns bra ändå. Fast jag känner mig inte så speciellt utvilad, har ju gått upp typ 9 varje dag eftersom en viss Filippa Lönngren inte kan vara snäll och låta sin storasyster få sova om mornarna, men jaja.

Nej nu är det dags att sova.

natti natti

sjuttiotre

 

Känner någon en kille med liknande talang som har
tid att sitta vid min säng och sjunga för mig varje kväll?

sjuttiotvå

Haft haft en riktigt mysig dag idag. Började med att jag åkte till Larssons i Viksjöfors. Där blev det pimpling, korvgrillning och lite skoteråkning. Jag som aldrig har fått en fisk på pimpling och tycker att det är lite värdelöst fick upp alla dagens 5 fiskar, hade lite tur om man säger så. Den största va faktiskt på 6 hekto, haha! Så det var riktigt roligt faktiskt, skönt väder va de med!

Efter pimplingen åkte jag hem och slappade lite. Nu har jag och Filippa precis bakat en hallonpaj som vi snart ska äta. Gottgott!


sjuttioett

Efter en helt värdelös dag i Valbo igår är jag äntligen hemma i Edsbyn. Nu har jag lov på riktigt, känns huuur skönt som helst!

Är barnvakt åt en sjuk Filippa idag eftersom mamma och Niclas måste städa ut det sista ur huset. Vi har tittat på piff & puff, målat naglarna och ätit soppa. Ska snart baka muffins nu, Filippa fick välja smak och det blev choklad.

hej


sjuttio

Befinner mig just nu i Edsbyn, slutade tidigt idag så jag tog tillfället att åka hem med all packning. Känns riktigt skönt även fast 2/3 av personerna i hemmet har feber. 
Imorgon klockan 06:50 åker jag tillbaka till Gävle igen. Blir ju tvungen att sova kvar i Gävle imorgon eftersom vårat UF-företag har anmält oss till en mässa i Valbo på Lördag, INTE kul! Men vad ska man göra, bara att åka dit och se glad ut. Man får ju faktiskt betala 500 kr om man inte åker dit och det känns som att det skulle vara en onödig utgift med tanke på våran ekonomi, haha!

Skolan idag va riktigt slapp, hade studiebesök på colorama. Gick runt och tittade på tapeter och pratade lite, kändes värdelöst måste jag säga. Sen fick vi en uppgift av Eva som gick ut på att vi skulle titta på vårmodet på stan och sedan göra en presentation om vad som gäller i vår. Vi valde att titta på skor, tog väl ungefär 20 minuter. Sen gick jag och Bella till Sahflors skafferi och åt lunch, va faktiskt riktigt gott!

Aja, nu ska jag titta på tv.

Love.


sextionio

Skol-update


Satt och läste på expressen nyss och såg att man kunde chatta med EMD klockan 11. Skrev en massa frågor men dom svarade inte på en enda och nu är tiden slut, blir lite ledsen i ögat nästan..

Jaja, mat nu.

sextioåtta

Skol-update

Har precis skrivit språkhistoria-provet, måste säga att jag är förvånad över mig själv. Det gick verkligen jättebra, gissa om jag är nöjd och lättad! Nu kan jag andas ut och ta tag i nästa grej vilket är en utredande uppsats på Engelska, känns inte så roligt men jag har bestämt att allt skolarbete ska va klart innan sportlovet, så det är bara för mig att skriva på. Har precis lämnat in mitt dokument om Psykosocial miljö, så det går framåt, halleluja! haha

Till lunchen blir det korvstroganof och ris. Får hoppas att det smakar bra.

sextiosju

PLUGG..

..kan man säga att den här dagen har bestått av. Har pluggat svenska eftersom vi ska ha prov i språkhistoria imorgon. Känns som att det börjar sätta sig nu i alla fall så det är bra!

Nu ska jag ta en paus i pluggandet och titta lite på tv, de är jag värd!


sextiosex

Så bodde man inte i hus längre..   Denna dagen har bestått av flytt, flytt och flytt. Packa ner och packa upp. Känns lite deprimerande att flytta ifrån huset faktiskt. Men jaja, nu är det gjort!
Alla hjärtans dag idag också, onödig dag.

Mitt i flytten och deprissionen har jag lyckats klicka hem ett par skor, det är nice i alla fall!


sextiofem

Gäsp..

Mycket flytt under dom senaste dagarna. Flyttkartonger och grejer överallt, kaos! På lördag flyttar vi in till lägenheten, känns väl sådär. Nu kommer jag ju aldrig mer bo här, känns knepigt måste jag säga. Blir nog bra uppe i Fullsborn med men det är ju här jag har växt upp liksom. Aja. Jag längtar ändå tills vi kan flytta upp till huset, ska bli så kul att fixa och dona där borta.

bye

sextiofyra

hej du!

sextiotre

Ja, såklart så är tåget ersatt med buss. Så nu sitter man här på bussen, har precis åkt från Gävle. Segt!
Var riktigt effektiv på skolan idag, fick ganska mycket gjort vilket va bra eftersom jag ligger efter lite. Efter skolan va jag och Sara va och åt grillad foccacia på Java, mycket gott!

Nu orkar jag inte skriva mer, hej!

sextiotvå

Tänkte bara lägga in lite bilder från våran seriösa Expo-lektion idag.




Så här roligt har vi på våra lektioner! Visst blev blomman som jag och Bella målade grymt fin?
Det känns i ryggen att man har stått och målat i drygt 5 timmar..

love.


sextioett

Skol-update

Sitter här med Poppii och Elina! Har haft svenska nu på morgonen och då skrev vi ett argumenterande brev, DRYGT kan man säga!
UF sen på eftermiddagen, blir bra de..

Nu blire mat, spagetti och köttfärssås.
BYEBYE

sextio

Tsss.. trodde ni jag kunde sova nu eller? Tittar på en massa klipp från konsterten! Blir sååå glad, jag får nästan en liten tår i ögat. Vad underbart det var!
Tänkte dela med mig lite:
 

Kära nån..

femtionio

Halluu!
Tänkte uppdatera här innan jag lägger mej.
Vad har Soppi gjort idag då? Jo, dagen började med matteprov, vilket jag inte hade pluggat till alls. Men det va enklare än vad jag trodde så jag borde ha klarat G i alla fall! Efter provet åkte jag, Bella och Mathias ner på stan och tittade lite. Åt på Mingel & Bar, mums! Sen åkte vi till skolan, började med en ny kurs, Ergonomi. Kommer aldrig mer ha en idrottslektion vilket känns lite konstigt måste jag säga, fast skönt.. Runt två gick vi till järnvägsmuséet där det va minimässa. Var en massa folk där från olika högskolor och liknande. Svårt att veta vad man ska göra efter gymnasiet alltså. Jag gruvar mig lite.

Sitter och tittar igenom en massa kort från Gavin-konserten,
grymmare kille får man leta efter alltså..

En utav dom bästa dagarna i mitt liv. Min man..

. . .

Tänkte bara hälsa till Pedersen om han läser det här att jag väntar på mitt vykort!

RSS 2.0