nittiotre

Sitter just nu i min renbäddade säng med datorn i knäet, har precis lagt en ansiktmask och jag kan knappt röra ansiktet. Sitter och pratar med Robert nu och det är riktigt jobbigt att man inte kan flina. Känner mej helt stelopererad. Jaja nog om det. På Onsdag är det nationella prov, skrivdelen i Svenska. Fredag är det mässan i Edsbyn som gäller. Har nästan allt klart nu tror jag, så det är skönt! Sen har vi ju lov, lite tråkigt att vi har lov en vecka tidigare än byborna men aja, sånt man får leva med.

Har inget roligt att skriva så jag skickar in en låt istället



peace

nittiotvå

The sun is up     I'm feeling great     I'm just enjoying life


Skol-update

Halva klassen är bakis idag, haha!
UF hela dagen idag, yeah!

love.


nittioett

KANONDAG!
Humörsvängningar på mig. 
Min deprission har vänt! Måste vara vädret, soler har skinit hela dagen och jag är superglad!
Hade ergonomiprov idag och det gick faktiskt bättre än förväntat. Hade UF på eftermiddagen och jag måste säga att det går som smort! Känns riktigt bra!
Efter skolan åkte jag hem satte mig på en stol vid min franska balkong och där fastnade jag. Sitter och dricker en kopp te samtidigt som the voice rullar i bakgrunden, Darin just nu. Wonderful!

love!

nittio

DUMMA NATIONELLA PROV. DUMMA UF. DUMMA SKOLA. TRÖTTA SOPPII.

åttionio

Efter en trevlig helg i Småland är jag riktigt trött..

åttioåtta

Kort summering av helgen

Lördag: Eftersom jag skulle jobba gick jag upp vid 7, åkte mot Gävle 07.45. Började jobba vid 11 och slutade 5. Bestämde mig för att sova kvar i Gävle eftersom jag skulle jobba på Söndagen också. Tog en promenad till Konsum och köpte lite gott, gick hem till lägenheten och tittade på melodifestivalen.

Söndag: Jobbade från 11 till 4. Tog kvart över 4 tåget hem mot Edsbyn. Åt pizza, tog en dusch och sen var jag död. Somnade strax före 9, skööönt..

Idag ringde väckarklockan alldeles för tidigt, nämligen klockan 6. Tog bussen tillbaka mot Gävle 06.50 och var framme runt 9. Har Apu på Coffeeshop hela veckan så det är ganska skönt!

!


åttiosju

utbränd.


åttiosex

Skol-update

Isis-party!


o, i, o, a, a!

åttiofem

Så var Torsdagen över och imorgon är det äntligen helg. Sjukt vad veckorna går fort nuförtiden..
Har varit riktigt duktig idag, stannade kvar på skolan och gjorde klar min Engelska uppsats. Efter skolan gick jag och Bella en runda på stan. Efter det åkte jag och handlade lite, tog en kort promenad och sen gick jag ner till tvättstugan och hoppades på att den som hade bokat tvättid ikväll skulle ha ångrat sig och de hade den. Så jag skyndade mig att boka den tiden. Har sprungit fram och tillbaka till tvättstugan hela kvällen och nu har jag hela lägenheten full med blöt tvätt, som vanligt. Blir så irriterad när det inte hinner torka, sämst!

Nu ska jag sova i alla fall, riktigt trött.

See ya


åttiofyra

Onsdag idag då. Åkte till Edsbyn idag efter skolan för att titta på bandy. Byn vann med 7-2, riktigt bra! Nu kan jag retas lite med Daniel imorgon, ha ha! Kom tillbaka till Gävle för ca en timma sen och nu sitter jag och äter pannkakor. Ska sova strax.

Imorgon har jag bara en lektion vilket betyder att jag slutar 11.45, skööönt! Efter skolan blir nog stan en runda och sen storstädning och pluggning. Så är det. Borde fixa en tvättid med, har hur mycket tvätt som helst!

(Måste bara skriva att jag tog min första snus igår, grymt äckligt! Blev helt yr!)

God Natt!

love

åttiotre

God Kväll!

Trött tjej som skriver ikväll. Gick och la mej efter skolan och sov typ tre timmar, lite skönt fast man blir faktiskt lite depp av det. Borde egentligen ta tag i min uppsats på engelska eftersom den ska vara klar på fredag men jag orkar inte. Jag orkar ingenting nu. Ska faktiskt bli skönt att ha apu hela nästa vecka, har riktigt tunga veckor i skolan efter det. Vecka 13 och 14 består av prov, prov och förberedelse av mässan. Känns riktigt tungt måste jag säga. Aja, nu ska jag inte sitta här och klaga.
Har precis gräddat massa pannkakor som jag sitter och äter nu, riktigt gott alltså! 
Visst blev dom fina?



love

åttiotvå

Har precis kommit hem från Coffeeshop, slängde mej i sängen och fastnade här. Huuuur trött kan man vara? Sitter och tittar på reprisen på melodifestivalen nu, tråkigt..
Fimen igår var riktigt bra måste jag säga. Jag och Sara satt längst upp i en soffa och hade det riktigt mysigt. Filmen var faktiskt lite scary, både jag och Sara satt med min jacka uppdragen över ögonen tillslut!

Nu ska jag sova. God Natt..

åttioett

Var i Edsbyn bara en snabbis i helgen. Åkte dit på Fredag eftermiddag sen åkte jag tillbaka till Gävle och jobbade igår. Efter jobbet åkte jag hem och duschade och så, sen kom Pedro och tittade på Melodifestivalen och Wallander med mig. Idag är jag sjuuuuuuuuukt trött kan jag säga..

NU; bussen in till stan och gå på bio med Sara. Män som hatar kvinnor.


åttio

Skol-update

Sista skoldagen på vecka, skönt! Har haft engelska med Åsa och indiantjejen idag, kuuuul!
Pizza till lunch, funkade. Nu har vi GB på eftermiddagen, blir kanon de. Tar nog 4-tåget hem till Edsbyn idag.
KÄÄNON.




HAHA, jag dör.. Du menar näsa, näsa.. Inte nos!

sjuttionio

Då var man i Edsbyn då. Skulle till Bollnäs och titta på glasögon egentiligen men mamma ringde och sa att dom inte hade fått några nya bågar. Så då blev det en tripp hem hit en sväng istället, åker tillbaka till Gävle ikväll.

Tänkte visa mina skor jag skickade efter också, ganska nöjd;



Måste säga att jag har fått nog av snön, tycker verkligen att den kan försvinna nu. Tänk vad skönt när det blir vår..

sjuttioåtta

Skol-update

Onsdag idag.
Har svenska nu, läser igenom nått häfte till Nationella Provet. Ska hålla tal, fyyyyyyyy! Svårt.

Nu ska vi kila iväg och äta, pasta och köttfärssås!

LOVE

sjuttiosju


Finns det någon sötare hund?

sjuttiosex

Dagen började med IE-prov, det gick huuur dåligt som helst. Jag ångarar verkligen att jag anmälde mig, men jag trodde väl inte att jag skulle bli utvald. Juryn på Cambridge kommer att skratta åt mina svar i alla fall, men jaja.   Hade ergonomi senare på eftermiddagen, hann inte göra klart uppgiften på skolan så jag har suttit och gjort klart den nu.

Kort inlägg idag. Har inget roligt att skriva om ändå! hihi

Måste bara skriva att jag hörde min grannes mobil vibrera nyss, lyhört eller vad?


sjuttiofem



:)

RSS 2.0