etthundrafem

YO!

Vaknade alldeles för tidigt idag. Jag som skulle sova till minst 1 vaknade halv 10 och var klarvaken.. Skönt att vara ledig idag i alla fall. Verkar vara bara våran skola som har fått det och det tackar vi för!
Nä, nu ska jag nog trycka i mig lite frukost!


Skön låt, eller hur? Riktigt skön att lyssna på såhär på morgonkvisten.


etthundrafyra

God Afton!

Idag vaknade jag upp i Edsbyn. Gick till mammas jobb för att fixa ihop min arbetsplatsanalys och knäppa kort. Gick riktigt bra faktiskt. Var där i ungefär 3 timmar sen drog jag mig till bussen och åkte mot Gävle. Skippade UF-lektionen, låg hemma och slappade istället. När klockan var runt halv 7 åkte jag och Sara till Valbo, tittade på mobiltelefoner och så. Satte oss på donken ett tag innan vi åkte tillbaka mot lägenheterna. Sitter och tittar på Leila nu, hon är grym!

Imorgon blir det Sandviken för mej och Sara. Ska grilla och ha det lite mysigt.  Blir nog roligt! Ska jobba på Fredag och Söndag, det är nice!

bye

etthundratre


etthundratvå

God kväll kära läsare!

Ja, ikväll var det meningen att jag och Pedro skulle plugga till matteprovet som vi ska ha imorgon men så blev det inte riktigt.. Satt först och slappade och tittade på tv tills klockan var typ halv 11. Sen fick vi för oss att vi skulle gå ut till lekparken och gunga. Så vi drog med oss Sara ut, vi var lite lättklädda men det var ju varmt ute och folktomt så det gjorde ju inget! Efter det fick  vi sån energi så vi bestämde oss för att ta en liten springrunda. Gick in och bytte lite kläder sen började vi springa mot Matte, genom staden. Fick nååååågra konstiga blickar på oss, kanske inte så vanligt att se tre skitungar va ute och springa klockan halv 12 på en Söndag-kväll. Men det var riktigt skönt. Kom på att jag har riktigt dålig kondition. ha ha! Som sagt så blev det först ett besök hos Matte, han blev inte alltför glad över vår våldgästning. Ännu gladare blev Bella när vi gick till henne. Stackarn lär ju ha blivit riktigt rädd. ha ha!


Fredrik Åkare, en favorit! Ska ni någon gång äta där, testa en Håkan special!


Om 9 timmar ska vi ha prov och jag har inte ens öppnat boken, eller jo de har jag. Men jag har inte läst något. LYCKA TILL! God Natt!

etthundraett


TITTA!


etthundra

Hundrade inlägget!
Det firar vi med en klar fungerande hemsida!
Så nu kan ni besöka vår hemsida och skicka ett glatt meddelande!


http://ecouf.se/ !!!!!!!
http://ecouf.se/ !!!!!!!
http://ecouf.se/ !!!!!!!
http://ecouf.se/ !!!!!!!

HURRA HURRA HURRA


nittionio

Heeeeej bloggen!!!

Efter skolan hoppade jag och Henke av vid ica och köpte massa feta saker. Sen åkte vi hem till mig och började plugga samtidigt som vi vräkte i oss massa gott. Henrik har halkat efter i några ämnen om man säger så, så han behövde lite hjälp av proffset. Gick kanon och vi ser ljust på framtiden! 

SCHTEEEEEEEEEK på oss:

(klämmer jag en finne på ryggen?)

Imorgon har vi Webbdesign/Näthandel så då ska
Göran hjälpa mig att fixa klart hemsidan, kanon!

nittioåtta

Skol-update

Har Matte B nu.

ÄNTLIGEN har vår hemsida kommit upp, precis i tid när vi ska till och avveckla vårat företag.
- http://www.ecouf.se/
Dock inte så fungerande men det ska fixas.



HEJ!

nittiosju - bilder från regionala mässan i Edsbyn


nittiosex

Har varit lite off när det gäller bloggandet, så kan det gå ibland.
Tänkte i alla fall slänga ihop ett kort inlägg nu för de få läsare som fortfarande läser denna värdelösa blogg, ha ha.

Idag känns min hud röd, sådär solbränt, svidigt röd. Kanske beror på att jag tog en tripp till Solens drop in solarium igår och solade i 24 minuter, jag som inte har solat på flera månader. Så imorse skrek jag när jag tittade mig själv i spegeln, HEJ KRÄFTA! Åkte till skolan, trots mina brännskador och klassen fick sig ett gott skratt. David undrade varför jag inte stannade hemma idag, så då förstår ni hur galen jag ser ut. TOK-röd i hela ansiktet, det hettar om mig, lovar att man kan steka ägg på mina kinder. Men det är lugnt, det svider men det är lugnt. Jag säger som jag har sagt hela dagen, det röda kommer lägga sig inatt och imorgon kommer jag vara hur brun som helst!

Vad har jag mer att berätta..
Ne, tror det var allt!

byebye

nittiofem

Tillbaka till skolan.

nittiofyra



april, april


RSS 2.0