tjugotre


Tittade nyss på kanske världens mysigaste julfilm, Ensam Hemma! Värsta julstämingen!
Nu ska jag åka till Gävle! Feliz Navidad!

tjugotvå

God morgon, vart har all snö tagit vägen i Edsbyn?

Min natt har varit väldigt lång, en viss Henrik Pedersen har hållt mej vaken. Han fick nog lite för mycket i sig igår om man säger så.

Igår åkte jag med 12-tåget hem från Gävle. Va riktigt skönt att komma hem halv 3 istället för halv 6 som jag vanligtvis brukar göra. På kvällen va jag bara hemma och myste med mamma och Nicas framför idol, skööönt! Jag och Niclas satt och skämdes för den där tjejen, haha så pinsam hon va.
Idag blir de en riktigt lugn dag. Ska försöka göra lite på min svenska bokrecension. Blääää för skolan.. Men snart är vi inne i december månad vilket betyder att det snart är jul! Då blir det lugnt! 

Förresten, glöm inte att titta förbi S:t Ansgars Huset på tisdag mellan 9-13!

tjugoett


tjugo

Torsdagen började klockan halv 8 då jag ringde till mamma och berättade att jag var död i halsen och inte kunde gå på idrotten. Somnade sedan om och vaknade vid 11 av att en hungrig Elina ringde. Skulle ju luncha med henne idag, så de va bara att kliva upp, göra sig iordning och ta bussen ner till stan. Åt på vårat favoritställe; wooki wooki!
Jag skulle ju som sagt köpa julklappar idag men så blev de inte, jag letade inte ens. Hittade en kjol på gina som följde med mej hem, börja ångra att jag köpte den nu men aja..

Sitter hos Sara nu men jag ska snart gå upp till mej och duscha. Ska försöka städa och plocka fram lite julsaker med, myyys. Hejdå så länge, God Kväll!

nitton

Robert måste ha den skönaste humorn i världen, skrattar alltid lika mycket
när jag pratar med honom! Har gått igenom så sjukt mycket tillsammans, 
både roliga och mindre roliga saker och vi kan verkligen prata om allt.
Han är min bästa vän, på riktigt!


arton

Tog ett-tåget tillbaka till Gävle idag, fick sällskap av Johanna som också skulle till Gävle.
Runt 5 kom Elina en sväng och vi pratade lite UF, det går faktiskt riktigt bra! Hon sa att vi bara skulle ha idrott imorgon och inte nån organisation & ledarskapslektion på eftermiddagen. Jippi! Åkte ju hit för att gå på den lektionen eftersom jag iaf inte kan va med på idrotten. Aja, jag åker nog till Alderholmen imorgon ändå och visar upp mej. Kanske kan va med ändå om jag tar de lugnt. Sen skulle jag behöva åka till skolan och fixa numret till min APU-plats eftersom jag inte tänker åka dit på fredag.
Det är konstigt, när man är i Gävle för länge längtar man hem till Edsbyn och när man är i Edsbyn längtar man till Gävle. Aja, känns ändå skönt att va tillbaka nu, kanske blir en liten runda på stan imorgon och leta julklappar. MYS!

..och EDSBYN VANN ÖVER SANDVIKEN MED 5-3, VAD SÄGER DU OM DE PEDERSEN?

BLURRR och God Kväll!


sjutton

Snö, snö snö överallt! Härligt, hoppas den stannar!
Riktigt tråkig dag idag. Det är faktiskt inte roligt att va hemma och va sjuk, jag blir rastlös.
Blir hemma från skolan imorgon med men jag åker nog tillbaka till Gävle då.
Fick lite bilder sen skolavslutningen av Pedersen! Fy va fort det har gått, vi började ju nyss i ettan. Inte långt kvar tills man tar studenten ju, helt sjukt. Fy va hemskt, va ska man göra då? Jag kommer bli så deprimerad alltså, vill inte sluta skolan!


Här är jag med mina favoriter, Juni 2008.

Nu ska snorungen sova. God Natt!


sexton

http://www.knarka.inc.se/
- En typisk Isis-låt! Kan man bli annat än glad?


femton

Proven idag gick väl sådär, haha jaja.. Åkte hem till Edsbyn idag iaf men nu när jag har kommit hem så längtar jag konstigt nog tillbaka till Gävle. Lär väl piggna på nått tag så jag kan åka tillbaka.

Grattis Robert som fyller hela 18 år idag! Hoppas du gillade kortet, haha!

fjorton

Åkte tillbaka till Gävle idag trots att jag känner mej febrig. Måste till skolan imorgon, ska ha nationella prov i engelska och matteprov. Missar för mycket om jag inte åker dit. Efter skolan åker jag nog hem till Edsbyn igen, blir bäst så.

Måste bara säga att jag saknar min storasyster grymt mycket,
tråkigt att hon bor så långt borta!

Om 15 minuter ska jag lägga mig.
God natt!


tretton


Sikken kille!

Tror jag börjar blir sjuk..
God Natt!

tolv

Vaknade klockan 12 idag, skönt att sova ut men dagarna känns så korta när man vaknar sent. Jag började dagen med att gå upp till mamma och fila bort limmet som va kvar efter mitt tandsmycke. Passade också på att polera tänderna lite, men hon måste ha gjort nått fel för nu har jag jätteont i dom. 
Sen var det dags för storstädning eftersom vi ska ha husvisning imorgon. Efter jag hade städat gick jag och Susanne på byn och köpte äppelkaka och marsansås, sen gick vi hem till henne och åt. Det va riktigt gott och sällskapet var inte dåligare.
Runt sju kom mamma och hämtade mej och efter det åkte hon, Niclas och Filippa till Joe och Katarina. Riktigt skönt att va hemma själv. Har tänt lite ljus och lyssnar på Celine Dions julskiva samtidigt som jag pluggar skallen av mig, de är myyyys! Har suttit med min engleska bokrecension i ungefär 2 timmar nu och den känns ganska klar så nu är det bara att börja med nästa grej vilket är en bokrecension på svenska. Ska också försöka orkar med att plugga lite matte. SUCK.. Skolan tar för mycket tid!

Undra om jag ska ta en paus i pluggandet och kolla på Gossip Girl.
Det låter som en riktigt bra idé!

God kväll!


elva

Äntligen är veckan slut, jag är död..
Ganska skön dag ändå. Hade APU på coffeshop så min dag bestod av att hacka grönsaker, baka muffins, diska, göra hallonpajer etc. Det är faktiskt skönt att avsluta veckan med APU.
Hade ju anmält mig till trerätters-middagen på skolan idag så vid halv 12 gick jag och hämtade Sophie så tog vi bussen till skolan. Träffade även på Rasmus och Josef som också skulle dit, så vi lunchade med dom. Maten var ingen höjdare men kan man förvänta sig annat av sodexho? Tänk vilken bra mat man hade i Edsbyn..

Sitter på tåget mot Bollnäs nu iaf, ska bli riktigt härligt att komma hem. Längtar efter mamma och Filippa, så är det alltid såhär mot slutet av veckan. Näe, nu ska jag dricka upp mitt SJ-vatten (bläää) och packa ihop!

Förresten, glöm inte att gratta Dennis Zirath som fyller 17 år idag!

tio

Blev en riktig myskväll ikväll! Elin, Maja och Sara kom till mej och åt dajmtårta, glass, kladdkaka, skorpor och drack te. Samtidigt som dom va här sprang jag upp och ner till tvättstugan, hade sjukt mycket tvätt men nu är de tvättat och fräscht.

Imorgon har vi först idrott på Alderholmen, innebandy. Sen har vi organisation & ledarskap. Jag som trodde att vi skulle få en lugn lektion med tid för pluggning till provet men nejdå, Göran hade tydligen kommit in idag och sagt att vi skulle ta på oss varma och oömma kläder för att vi ska sätta upp ett soldattält?! Vilka idéer alltså.. Man blir ju inte direkt sugen på att va ute och sätta upp ett tält i det här kalla vädret. Men aja, bara att bita ihop och dra på sig sina varmaste kläder. Långkalsonger åker garanterat på!

Nu ska jag sova, är helt slut.. God Natt!

nio

Pedersen är nöjd för han ska äta fläsk idag, jag är sååååå avundssjuk!
Tänkte dra lite vad alla andra i klassen ska äta också. Eftersom Anton inte får nån mat hemma hos sin mor så ska han äta på Subway. Där kommer han välja ett vitt bröd med sallad, lök, bacon mm. Sophie ska äta tacos idag (det va tacos igår på skolan?!?!?!). Christer och Emelie ska äta köttbullar och pasta. Frida ska äta Thai-mat fast hon gillar de inte. Sabina ska äta det hennes mor lagar, fiskbullar med spenat och ris låter det som. Elina ska äta med hennes frisör-kompis Sara, det kommer troligen bli köttfärssås och något mumsigt till. Mr Bruuuwni ska grogga. Rasmus ska äta Sophie. Bella ska äta hawaiipanerad lax med sweetchili-grädde och potatis. Själv ska jag äta kött med ris och brunsås.

Var meningen att jag skulle skriva vad Pedersen skulle
äta men de slutade med att hela klassen fick va med!
Blir alldeles hungrig nu..

åtta

Nyduschad ligger jag här i min säng och nöter Erik Hassle.
Jag och Bella bestämde oss för att vi skulle simma idag efter skolan. Så jag skyndade mej hem, sprang ner och ändrade tvättid och började packa mina badkläder. Gick sen till stan och hoppade på bussen med Bella. Efter att vi hade åkt kanske 5 minuter kom vi på att vi hade glömt våra lås hemma så vi bestämde oss att hoppa av bussen och gå en runda istället. När klockan började närma sig halv 7 började vi gå mot Mårten. Han bjöd på fisk, hemlagad potatismos och vitvinssås. Mycket gott! Fick efterrätt också och den va ju inte sämre. Synd bara att Matte dissade oss, men men.. haha

Förresten, försökte chatta med blondinbella idag på expressen.se men hon va ju så seg på att svara så jag fick inga svar och därmed inga chattbilder till min samling, tyvärr alltså..

God Natt!


sju



Säger bara en sak, WOW!

sex

Skol-update.

Sitter alltså i skolan och tråkar nu. Sitter och planerar våran lilla UF-mässa som vi ska ha i S:t Ansgars Huset (Drottninggatan 2) den 2/12 klockan 9-13. Kom gärna dit och kolla!
Ska ha redovisning på APU-uppgiften nu, bra att jag inte ens har ställt frågorna, men det finns inte så mycket att säga om min APU-plats så.

Ikväll blev det tydligen mat hos Mårten. Kom på att jag har tvättid plus att jag har lovat Bella att simma med henne idag. Är i STORT behov av att tvätta nu så jag vet inte hur jag ska göra. Får kolla om det kanske finns nån tid imorgon!

Nu ska vi springa runt och dela ut lappar, seriös lektion..
..och grattis till Anton som har skaffat ny APU-plats!

fem

Ännu en dag har gått. Ligger här i min lägenhet och myser med mackor och te samtidigt som jag kollar på massa backstreet boys klipp. Nostalgi på högsta nivå!
Dagen blev inte som jag trott, matteprovet och bokrecensionen blev uppskjutna en vecka. Skönt! Men nu måste jag se till att läsa en engelsk bok, får inte göra Åsa missnöjd. Ska även göra nationella prov i engelska nästa vecka eftersom jag va på GAVIN DEGRAW när resten av klassen gjorde de. Usch, det är alldeles för mycket nu! Jag hinner inte med nånting känns de som. Nu ska jag sätta upp ett mål, innan den här veckan är slut så ska jag ha gjort klart bokrecensionen på både svenska och engelska och jag ska ha gjort klart uppgiften till organisation & ledarskapen. Yes, nu gäller det bara att hålla de här.. Hur ska detta gå, ge mej oooorrrrkkk!

Imorgon kommer nya avsnittet av Gossip Girl ut, YAY! 
Måste säga att jag saknar gossip-klubben, var tog den vägen?

Näe, nu ska jag nog knäppa av backstreet boys och lyssna igenom ett kapitel på min ljudbok.

fyra

Skol-update.

Sitter här på skolan och pratar med Pedersen. Om 15 minuter ska jag ha matteprov med Roger. Jag älskar Roger, han är så skön! Han har köpt eco-balls av oss, så snällt! Förresten, som jag skrev i mitt inlägg igår så provade jag eco-balls och det funkade jättebra! Precis som ett vanligt tvättmedel och sköljmedel, är ni intresserad av att köpa så säg till! Hoppas beställningen från USA kommer snart, har en känsla av att det kommer gå jättebra!
Slutar 16.45, då ska jag hem och städa lägenheten. Inte lätt att bo själv kan jag säga, de här med diska, laga mat och städa är inte det roligaste. Skulle egentligen iväg till Fjärran och simma med Bella idag men hon skulle till tandläkaren så vi ska iväg imorgon istället. Vad duktiga vi är!

Dags att köpa en ny mobil nu, blir nog denna http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/x1?cc=se&lc=sv
Jag och Pedersen va ju och kollade på den i Valbo och den va riktigt snygg,
fast den verkar lite komplicerad men man lär väl sig!

Ciao så länge!

tre


Det här är alltså min, wannabe-brat tremänning, Robert! Han ville så gärna göra en kontaktannons i min blogg eftersom det är så många som läser den.
Robert gillar att snusa, träna kickboxning, lyssna på lasse stefanz och dricka te.
Robert gillar även att, som han så fint uttrycker det, "haffa guzzar me mina homiz". På svenska betyder det ungefär springa efter tjejer med dennis. Dennis är alltså Roberts bästa kompis, förra månaden insåg dom att moppemustachen inte va särskilt coolt och därför rakade dom av sig den. Robert har ett ganska ovanligt syndrom som kallas kameleont-ögon vilket betyder att hans ögonfärg förändras från dag till dag. Jag tror minsann att han är den enda i hela världen som har detta syndrom. Robert är också en känd rappare. Han har gjort stora hitar tillsammans med bland andra torgny d och driiiton. 
Han bor i Vaggeryd så har du vägarna förbi så bjuder han dig gärna på en fika!

Rena rama superduperkillen!
Så är de någon som är sugen eller har någon fråga, skicka en kommentar!

två

God dag!
Vaknade klockan 9 imorse, blir så irriterad när jag inte kan sova längre på helgerna. Dagen började i alla fall med en tripp till Fullsborn, gick runt och planerade lite hur vi ska göra där, kommer bli riktigt mysigt! Jag längtar verkligen tills vi börjar renovera. Idag är det en riktig pluggdag, har matteprov och tydligen ska en bokrecension på engleska in imorgon! Jag har inte ens läst nån engelsk bok så, lycka till! Har massa annat plugg som jag också egentligen borde ta itu med, men vi får se när jag får ork till de.

Sitter och lyssnar på Peter Jöback nu, måste bara säga att den mannen är helt underbar. Hans julskiva är heeeelt magisk, den ger en riktigt mys-känsla! Jag längtar verkligen till julen och allt vad de innebär. OCH i år längtar jag faktiskt efter snö, sådär jättemycket snö som det va när man va liten. Fast de behöver inte komma nu, räcker med att den kommer till lucia, haha! Blev så besviken när jag såg "trailern" till julkalendern, den verkar jättedålig. Så det blir väl till att ladda ner nån gammal och kolla på. Som sagt, det va bättre förr!

Nu ska jag nog stoppa ljudboken i öronen och gå ner och kolla tvätten (har ju provat våra Eco-balls) sen jag åker tillbaka till Gävle.


ett

Susanne har precis övertalat mej om att skaffa blogg, kan ju va trevligt att skriva av sig lite ibland. Är lite trött nu därför kommer jag inte på nått att skriva så jag lämnar det här till imorgon.

God Natt!

RSS 2.0